Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Coaching van Hart tot Hart

Online coachingssessies op afstand of sessie in de praktijk

Zou jij je leven willen veranderen:

 • van overleven naar leven;
 • van angst naar vertrouwen;
 • van leven vanuit je hoofd naar leven vanuit je hart.

Hart tot Hart coachingssessies zijn helemaal iets voor jou als:

 • jij last hebt van angstgevoelens, spanningen in je lichaam of burn-out klachten;
 • het jou niet goed lukt om je plek in te nemen in de wereld;
 • het je om welke redenen dan ook niet lukt om je doelen te bereiken.

Als je meer durft te gaan voelen, kom je dichter bij je hartsverlangens.

Door jouw energie en aandacht te verschuiven van het onderdrukken van je emoties en onwelkome gevoelens en gedachten naar het vervullen van je verlangens, zul je merken dat jij je heel anders gaat voelen. En dan ga je andere keuzes maken en verander je stap voor je stap je leven.

Wat er dan vaak aan de hand is, is dat er innerlijke overtuigen zijn (vaak onbewust) die jou ervan weerhouden om je volledige potentie te leven.

Als coach kan ik jou helpen om deze overtuigingen helder te krijgen en je ondersteunen om ze los te laten. Hierbij speelt je lichaam ook een rol.

Door aan jou bepaalde vragen te stellen en je mee te nemen in oefeningen en geleide meditaties breng ik je dichter bij je lichaam, je emoties en word jij je meer bewust van je (vaak negatieve) gedachten. Met een aantal sessies ontwikkel jij al zoveel bewustzijn dat je ook daadwerkelijk stappen kunt gaan nemen om beter je doelen te bereiken en meer vanuit je hart te gaan leven.

Cliënte aan het woord:

"Na de online sessies merkte ik dat ik meer energie had gekregen, wat positiever is dan vóór de sessie. Dat roept dan ook fijnere gevoelens op. Hoe dit precies komt weet ik eigenlijk niet, het voelt als een soort opluchting / ontlading. Het zorgde er in ieder geval voor dat ik weer wat meer in beweging kon komen. Gisteren na ons gesprek toch aardig wat in het huishouden kunnen doen (dat lag er al een paar dagen .. ) en een flinke wandeling kunnen maken.

Na onze eerste sessie is het gelukt om met jouw tips en handvatten om meer na te denken bij wat ik nodig heb in mijn herstel op het werk. Dan lukt het toch om om extra hulp te vragen bij een collega en ben ik ervan overtuigd dat jouw steun ook een bijdrage heeft geleverd in het maken van de keuze rondom veranderingen op mijn werk ." Ilona (26 jaar)

  Mijn aanbod:

  Pakket van 3 sessies van 1 uur Hart tot Hart Coaching online op afstand of in de praktijk: 150 euro. 

  Losse sessie: 60 euro per uur. 

   

  © Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 08-02-2022 .