Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Ontspanningsmassage

Boek nu online

Wil je (meer) ontspannen, meer in je lijf komen en genieten van de kwaliteit van (liefdevolle en aandachtige) aanraking, dan is de ontspanningsmassage voor jou de beste keuze uit mijn aanbod.

De Holistische Ontspanningsmassage geeft een diepe ontspanning, zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel gaat zitten en je meer bewust wordt van wat je lijf nodig heeft. Dat onderscheidt deze massage van de meeste traditionele ontspanningsmassages.

In welke situaties is ontspanningsmassage nuttig?

  • Als je even de boel de boel wilt laten en je volledig wilt ontspannen
  • Als je veel in je hoofd zit en je in je lijf wilt zakken
  • Als je een intensieve periode van fysieke of mentale inspanning hebt gehad en je lijf tot rust wil brengen

Mijn aanbod:

Ontspanningsmassage 1 uur voor €65

Ontspanningsmassage 1,5 uur voor €85

Ontspanningsmassage 2 uur voor €115

Strippenkaart 10x 60 minuten voor €590 (12 maanden geldig)

Strippenkaart 10x 90 minuten voor €750 (24 maanden geldig)

Wil je tegelijkertijd samen met iemand worden gemasseerd? Boek dan een Duo Massage.

Relaxmassage door Debby Broersma (maandag en woensdag)

Relaxmassage 1 uur voor €60

Relaxmassage 1,5 uur voor €75

 

 

Praktijkruimte Massage from the Heart Enschede

Hoe gaat de ontspanningsmassage in zijn werk?

De Holistische Ontspanningsmassage wordt gekenmerkt door zich herhalende lange zachte ‘strokes’. Daarnaast worden diepere massagegrepen toegepast op bepaalde plekken van het lichaam die speciale aandacht vragen. Spieren worden soepeler en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Ook worden bewegingstechnieken gebruikt waaronder holistic pulsing, die zeer ontspannend werken en het ‘loslaten’ bevorderen.

Wat betekent ‘holistisch’?

'Holistisch' wil zeggen dat de massage gericht wordt op de hele persoon in al zijn facetten: fysiek, emotioneel en mentaal. De invalshoek is het fysieke lichaam, maar holistische massage heeft ook een uitwerking op emotioneel gebied. Daarbij kan een diepere ademhaling ondersteuning bieden.

Verdriet, vreugde, boosheid of angst kunnen in een massagesessie soms worden aangeraakt of gevoeld en mogen geuit worden. Op mentaal niveau kan de gedachtenstroom tot rust komen of kunnen bepaalde inzichten komen bovendrijven.

Een uur of anderhalf uur?

Om echt heel diep te kunnen ontspannen met een volledige lichaamsmassage is een sessie van anderhalf uur aan te bevelen. Maar ook in een sessie van een uur kom je al helemaal thuis bij jezelf.

Wil je alleen een intensieve rugmassage, waarbij ook de nek, de schouders en de achterkant van de benen gemasseerd worden, dan is een sessie van een uur zeker toereikend.

Boek nu online
© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 16-01-2023 .