Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Werkwijze

In mijn praktijk volg ik dit  Corona Protocol.

Een sessie ontvangen in mijn praktijk is alleen toegestaan als je vrij bent van klachten die eventueel op Corona zouden kunnen duiden. Cliënten hoeven in mijn praktijk geen mondkapje te dragen.

1. Afspraak maken kan via telefoon, WhatsApp, Email of met het online boekingssysteem. Als je mij belt kunnen we samen bekijken welke vorm van massage het meest geschikt is voor jou.

2. Eerste afspraak massage: De eerste afspraak begint met een intake over jouw fysieke en geestelijke toestand om vast te stellen of Holistische Massage geschikt voor jou is. Bij de ontspanningsmassages is deze kort en gaan we daarna direct over tot de massage.

Kies je voor Massagetherapie/MERsessie dan hebben we een uitgebreidere intake. We besteden ongeveer het eerste half uur van de eerste afspraak aan het intakegesprek.

Contra-indicaties

Massage is in principe voor iedereen geschikt. Sta je onder behandeling van een arts, therapeut of medisch specialist, dan is het belangrijk om vooraf met hen te overleggen of massage op dit moment wel geschikt voor jou is.

Wanneer is massage niet geschikt? Bij griepklachten, hoge koorts, trombose, operatief te behandelen aandoeningen, de eerste drie maanden van een risicovolle zwangerschap, ontstekingen, besmettelijke huidziekten of bij totale uitputting mag je niet gemasseerd worden.

Sessies aan personen onder 18 jaar vinden in het bijzijn van een ouder/verzorger plaats.

Lees mijn Algemene Voorwaarden

Iedereen is welkom kvbm

© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 19-05-2021 .