Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Werkwijze

 

Een sessie ontvangen in mijn praktijk is alleen toegestaan als je vrij bent van klachten die eventueel op Griep of Corona zouden kunnen duiden.

1. Afspraak maken kan via telefoon, WhatsApp, Email of met het online boekingssysteem. Als je mij belt kunnen we samen bekijken welke vorm van massage het meest geschikt is voor jou.

2. Eerste afspraak massage: De eerste afspraak begint met een intake over jouw fysieke en geestelijke toestand om vast te stellen of Holistische Massage geschikt voor jou is. Bij de ontspanningsmassages is deze kort en gaan we daarna direct over tot de massage.

Kies je voor Massagetherapie/MERsessie dan hebben we een uitgebreidere intake. We besteden ongeveer het eerste half uur van de eerste afspraak aan het intakegesprek.

Huisregels

1) Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk tot 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij annuleren tussen 24 en 48 uur voor aanvang breng ik 50% in rekening. Bij annulering binnen 24 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Vanaf 1 maart 2022 geldt er geen uitzondering meer bij een annulering vanwege een positieve Coronatest of Coronagerelateerde klachten.

Heb je vooruit betaald via het online boekingssysteem, dan wordt bij tijdige annulering het bedrag teruggestort minus €0,50 transactiekosten.

2) Je hoeft niets mee te nemen naar een sessie, schone handdoeken zijn aanwezig.

3) Voor de massage gebruik ik natuurlijke oliën zonder chemische toevoegingen.

4) Gezondheidsklachten, zwangerschap en medicijngebruik dienen vooraf te worden gemeld. Bij twijfel of massage geschikt is voor je word je niet gemasseerd.

5) Bij allergie voor bepaalde stoffen vooraf melden.

6) Voor aanvang van een sessie is het aan te raden om niet te veel of te zwaar te eten.

7) Vanuit het oogpunt van hygiëne verwacht ik dat je als cliënt je persoonlijke verzorging in acht neemt en bij voorkeur dat je voor de behandeling thuis gedoucht hebt.

8) Betaling vooraf of na afloop van de sessie á contant, via betaalverzoek of iDEAL. Bij massagetherapie wordt een factuur verstrekt en is achteraf betalen per bank alleen in overleg mogelijk.

9) Aangeschafte strippenkaarten en massagebonnen kunnen niet ingewisseld worden tegen geld. 

10) Van de vermelde tarieven en behandeltijden op deze website kan in individuele gevallen worden afgeweken. Wil je een zakelijke factuur op naam van je bedrijf dan reken ik 21% btw bovenop de prijs die op de website vermeld staat.

11) In deze praktijk worden GEEN erotische massages gegeven.

12) De massages en massagetherapie sessies zijn geen vervanging van zorg waarvoor reguliere medische behandeling noodzakelijk is zowel fysiek als mentaal. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor raadplegen van een huisarts of specialist.

13) Behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door een zorgverzekeraar.

14) Elke cliënt ontvangt bij de afspraakbevestiging mijn Algemene Voorwaarden welke als gelezen worden geacht. Download de  Algemene Voorwaarden.

15) Lees ook mijn privacyverklaring.

16) Alles wat er tijdens en ook voor of na een sessie wordt besproken wordt strikt vertrouwelijk behandeld door mij als massagetherapeut.

 

Contra-indicaties

Massage is in principe voor iedereen geschikt. Sta je onder behandeling van een arts, therapeut of medisch specialist, dan is het belangrijk om vooraf met hen te overleggen of massage op dit moment wel geschikt voor jou is.

Wanneer is massage niet geschikt? Bij griepklachten, hoge koorts, trombose, operatief te behandelen aandoeningen, de eerste drie maanden van een risicovolle zwangerschap, ontstekingen, besmettelijke huidziekten of bij totale uitputting mag je niet gemasseerd worden.

Sessies aan personen onder 18 jaar vinden in het bijzijn van een ouder/verzorger plaats.

 

© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 26-02-2022 .