Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Werkwijze

1. Afspraak maken. Vooraf aan de telefoon bekijk ik eerst met je welke vorm van massage je wilt of denk ik met je mee welke vorm van massage voor jou geschikt is.

2. Eerste afspraak massage: De eerste afspraak begint met een intake over jouw fysieke en geestelijke toestand om vast te stellen of Holistische Massage geschikt voor jou is. Bij de ontspanningsmassages is deze kort en gaan we daarna direct over tot de massage.

Kies je voor massagetherapie dan hebben we een uitgebreidere intake, daar besteden we ongeveer de helft van de eerste afspraak aan.

Contra-indicaties

Massage is in principe voor iedereen geschikt. Sta je onder behandeling van een arts, therapeut of medisch specialist, dan is het belangrijk om vooraf met hen te overleggen of massage geschikt voor jou is.

Wanneer is massage niet geschikt? Bij hoge koorts, trombose, operatief te behandelen aandoeningen, de eerste drie maanden van een risicovolle zwangerschap, ontstekingen, besmettelijke huidziekten of bij totale uitputting mag je niet gemasseerd worden.

Sessies aan personen onder 18 jaar vinden in het bijzijn van een ouder/verzorger plaats.

Lees mijn Algemene Voorwaarden

 

© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 20-05-2019 .