Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Duo Massage

Samen met je partner, familielid, vriend of vriendin een heerlijke massage ontvangen op hetzelfde moment in hartje centrum van Enschede?

Dat kan bij ons in de praktijk.

Wil je een duomassage boeken neem dan contact op via telefoon, Whatsapp of het contactformulier. Deze sessie kun je niet online boeken.

Tarief: 130 euro voor 1 uur / 170 euro voor 1,5 uur

Even een moment jullie heerlijk samen laten verwennen met een ontspanningsmassage voor allebei van 1 of 1,5 uur. Jullie kiezen zelf door wie je gemasseerd wilt woorden, door mij of door mijn vrouwelijke collega.

Allebei zijn we veelzijdige masseurs. Jullie ontvangen van ons een massage op maat. Je kiest ook zelf of je alleen een rug/nek/schouder massage wilt of een volledige lichaamsmassage. Ieder van jullie mag zijn eigen wensen en voorkeur uitspreken. Wij bieden jullie een uniek verwenmoment met elkaar.

Massage leren

Willen jullie samen leren om elkaar een holistische ontspanningsmassage te kunnen geven? Massage From The Heart biedt een mini cursus voor duo's van 3 of 6 uur. 

In 3 uur leren jullie de basisgrepen van de Holistische Ontspanningsmassage voor de rugzijde. Tijdens de cursus van 6 uur worden ook de grepen voor de buikzijde aangeleerd. 

Kosten:

Mini cursus voor duo's, 3 uur: €225,00

Mini cursus voor duo's 6 uur: €400,00

Massage from the Heart Duomassage Massage Enschede

© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 16-01-2023 .