Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Sport- en Relaxmassage door Debby Broersma

Over Debby

Sinds een jaar heb ik het masseursvak weer opgepakt. In mijn studententijd heb ik naast mijn studie Gezondheidswetenschappen de opleiding tot Sportmasseur afgerond. In die tijd heb ik vooral met sporters gewerkt en ook met ontspanningsmassage in een sauna. Op een later moment heb ik kennis gemaakt met Ayurvedische massage in India en met energetisch werk met Shambala initiatie en een HBO-opleiding tot energetisch begeleider bij Opleidingscentrum Mirre.

Ik kan je een stevige massage geven om alles los te masseren maar ook een massage om helemaal te ontspannen. Ik zal een professionele en prettige setting neerzetten, waarbij alles wat je tegenkomt aan pijn, genieten en emoties helemaal welkom is.

Je kunt mij persoonlijk bereiken voor het maken van een afspraak of zelf een afspraak boeken via de online bookingstool. Kies dan: Ontspanningsmassage/Relaxmassage

E-mail: debby_broersma@hotmail.com

telnr: 06-55194161

Aanbod Debby (maandagochtend en woensdag)

Reserveer nu

Relaxmassage

Dit is een algehele relaxmassage die voor een totale ontspanning zal zorgen. Hierbij masseer ik de rug, schoudergordel en nek, armen, benen. Ook worden de handen, gezicht en voeten meegenomen. Op verzoek en in overleg kan de voorkant van je lichaam worden meegenomen. Ik gebruik een licht geurende massage olie van Volatile.

Door een relaxmassage bevorder je de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Het ontspant de spieren en maakt pezen en gewrichten soepeler. Afvalstoffen verlaten zo sneller je lichaam. Daarnaast bevordert een ontspanningsmassage het zelfgenezend vermogen van je lichaam en word je je bewust van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.

Tarieven: 1 uur €65,00; 1,5 uur €85,00.

Sportmassage

Net als bij andere massages, bevordert de sportmassage de doorbloeding en stofwisseling en daarmee de afvoer van afvalstoffen. Deze massage is alleen meer gericht op het verbeteren van de fysieke gesteldheid en het voorkomen of herhalen van blessures en klachten. Als je je spieren intensief gebruikt, heb je meer onderhoud nodig, een soort apk om je lijf in goede doen te houden. In een intake gaan we in gesprek over jouw klachten en wat je doelen zijn en hiermee aan het werk.

 Tarief: 1 uur €65,00.

© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 27-03-2024 .