Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Algemene Voorwaarden (per 1-6-2020)

1) Gemaakte afspraken kunnen uiterlijk tot 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Bij later annuleren breng ik het gehele bedrag in rekening.

Heb je vooruit betaald via het online boekingssysteem, dan wordt bij tijdige annulering het bedrag teruggestort minus €0,50 transactiekosten.

NB: Bij klachten die kunnen duiden op Corona geldt dat ook als je binnen 24 uur de afspraak annuleert, deze kosteloos doorgeschoven kan worden naar een andere datum,

2) Je hoeft niets mee te nemen naar een sessie, schone handdoeken zijn aanwezig.

3) Voor de massage gebruik ik natuurlijke oliën zonder chemische toevoegingen.

4) Gezondheidsklachten, zwangerschap en medicijngebruik dienen vooraf te worden gemeld. Bij twijfel of massage geschikt is voor je word je niet gemasseerd.

5) Bij allergie voor bepaalde stoffen vooraf melden.

6) Voor aanvang van een sessie is het aan te raden om niet te veel of te zwaar te eten.

7) Vanuit het oogpunt van hygiëne verwacht ik dat je als cliënt je persoonlijke verzorging in acht neemt en bij voorkeur dat je voor de behandeling thuis gedoucht hebt.

8) Betaling vooraf of na afloop van de sessie á contant, via betaalverzoek of iDEAL. Bij massagetherapie wordt een factuur verstrekt en is achteraf betalen per bank alleen in overleg mogelijk.

9) Van de vermelde tarieven en behandeltijden op deze website kan in individuele gevallen worden afgeweken. Wil je een zakelijke factuur op naam van je bedrijf dan reken ik 21% btw bovenop de prijs die op de website vermeld staat.

10) In deze praktijk worden GEEN erotische massages gegeven.

11) De massages en massagetherapie sessies zijn geen vervanging van zorg waarvoor reguliere medische behandeling noodzakelijk is zowel fysiek als mentaal. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor raadplegen van een huisarts of specialist.

12) Behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door een zorgverzekeraar.

13) Lees hier mijn privacyverklaring.

14) Alles wat er tijdens en ook voor of na een sessie wordt besproken wordt strikt vertrouwelijk behandeld door mij als massagetherapeut.

© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 09-07-2020 .