Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Ontspanningsmassage

Wil je (meer) ontspannen, meer in je lijf komen en genieten van de kwaliteit van (liefdevolle en aandachtige) aanraking, dan is de Ontspanningsmassage bij Massage from the Heart in Enschede voor jou de beste keuze uit mijn aanbod.

De Holistische Ontspanningsmassage biedt de mogelijkheid tot een diepe ontspanning en een hoger lichaamsbewustzijn. De kwaliteit en diepe doorwerking wordt mede bereikt door de innerlijke rust, de volledige aandacht en de zorgvuldige en ongehaaste werkwijze van de masseur.

Praktijkruimte Massage from the Heart Enschede

De Holistische Ontspanningsmassage wordt gekenmerkt door zich herhalende lange zachte ‘strokes’. Daarnaast worden diepere massagegrepen toegepast op bepaalde plekken van het lichaam die speciale aandacht vragen.  Spieren worden soepeler en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook worden bewegingstechnieken gebruikt waaronder holistic pulsing, die zeer ontspannend werken en het ‘loslaten’ bevorderen. “Holistisch” wil zeggen dat de massage gericht wordt op de hele persoon in al zijn facetten: fysiek, emotioneel en mentaal. De invalshoek is het fysieke lichaam, maar holistische massage heeft ook een uitwerking op emotioneel gebied. Daarbij kan een diepere ademhaling ondersteuning bieden. Verdriet, vreugde, boosheid of angst kunnen in een massagesessie soms worden aangeraakt of gevoeld en mogen geuit worden. Op mentaal niveau kan de gedachtenstroom tot rust komen of kunnen bepaalde inzichten komen bovendrijven.

Om echt heel diep te kunnen ontspannen met een volledige lichaamsmassage is een sessie van anderhalf uur aan te bevelen. Maar ook in een sessie van een uur kom je al helemaal thuis bij jezelf. Wil je alleen een intensieve rugmassage, waarbij ook de nek, de schouders en de achterkant van de benen gemasseerd worden, dan is een sessie van een uur zeker toereikend.

Duo massage

Tarieven

Wat is Holistische Massage?

© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 19-03-2019 .