Massage from the Heart
Opent je hart en maakt je vrij!
   

Massage en Coaching

Heb je het gevoel dat je niet verder komt met je leven, je doelen niet haalt, of loop je vast op bepaalde terreinen in je leven zoals werk, (liefdes)relaties of in contact met je familie? Dan is Massage Coaching bij Massage from the Heart misschien iets voor jou. Vanuit de holistische visie zijn lichaam en geest met elkaar verbonden en staan fysieke blokkades nooit op zichzelf. Deze blokkades kunnen direct verband houden met problemen op bepaalde levensgebieden.

De combinatie van massage en coaching werkt (uit eigen ervaring) vaak beter dan alleen praten. Door ook te luisten naar je lichaam en te voelen waar spanningen in je lijf zitten ontstaan inzichten die je uit een gesprek allen niet kunt halen. Tijdens het massage- en coachingstraject gaan we aan de slag met jouw persoonlijk doel. In overleg bepaal ik met jou hoeveel tijd we maandelijks besteden aan gesprekken en hoeveel tijd we inruimen voor massage. Eventueel kan een afspraak uit beide bestaan, maar vaak zal ik voorstellen tijdens de ene afspraak te masseren en een andere afspraak om met elkaar in gesprek te gaan. Het gesprek kunnen we voeren onder het genot van een kop koffie of thee of tijdens een wandeling in de natuur.

Een massage- en coachingstraject kan je:

  • meer bewust maken van wat jouw aandeel is in de zaken die niet lopen zoals jij wilt in je leven
  • ondersteuning bieden bij het formuleren en realiseren van heldere doelen
  • ondersteunen om meer balans tussen werk en privé in je leven te krijgen
  • helpen om meer te leren ontspannen en kan je handvaten bieden om.te gaan mediteren
  • ondersteunen bij verwerken van nare gebeurtenissen in het verleden
  • ondersteunen bij een gewenste of noodgedwongen verandering van je loopbaan.

Praktijk Massage from the Heart Enschede

Een massage- en coachingstraject bij Massage from the Heart bestaat uit een intakegesprek van een uur en een aantal vervolgafspraken waarbij je deels coaching ontvangt en deels wordt gemasseerd. Het is aantal sessies zal afhankelijk zijn van waar je aan wilt werken en hoeveel je wilt investeren. Na bijvoorbeeld 5 of 10 sessies evalueren we samen in hoeverre jouw doel bereikt is en of een vervolgtraject wenselijk is.

 

 

© Massage from the Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 26-02-2019 .